| | Beskydy Vendryně |
Nechte se zlákat zážitkovou gastronomii v podání kuchařských mistrů a přijměte pozvání šéfkuchaře na zvěřinové hody.
S podzimem přichází vzácné období pro gurmány, kdy mohou ochutnat pokrmy ze zvěřiny a dary našich lesů. Zveme všechny na menu osobité chuti v jedinečné kombinaci s hříbky, kaštany či brusinkami.
Již nyní se můžete těšit na:
zvěřinový bigos s lesními hříbky a domácím cibulových chlebem jelení kýtu na smetaně s brusinkami servírovaná s variací karlovarských a houskových knedlíků bažantí prso v kabátku z anglické slaniny podávané s restovanými hříbky na šalotce a bramborovým pyré přelitým omáčkou demi glace s portským vínem ...a další zvěřinové speciality
Ke kouzlu zvěřinových hodů patří dobré červené víno a po jídle sklenička něčeho ostřejšího na dobré trávení. Cena: neuvedena
Další informace lze stáhnout zde (Novy_obrazek_8.jpg) .
Soubor zaslal zadavatel akce. Neneseme zodpovědnost za kvalitu nebo případnou škodlivost těchto dat.
|